Profil

TelWise er leverandør af kommunikations- og netværksløsninger. Vi designer, udvikler og leverer infrastruktur, telefoni og sikkerhedsløsninger til erhvervslivet og offentlige organisationer.

Den måde vi kommunikerer med hinanden på er under hastig forandring. Udveksling af information foregår på tværs af fysiske begrænsninger, af bygninger og geografisk afstand. Nye kommunikationsløsninger giver øget tilgængelighed, forbedret effektivitet, omkostningsreduktioner og en mere fleksibel organisation. Virksomhederne står overfor nye muligheder og trusler.

TelWise har hovedkontor i Odense og afdeling i København. Vælger du TelWise vil du møde kvalificerede rådgivere med lang brancheerfaring og ikke en smart sælger der skal sælge dig alt hvad der er på menukortet. Vi tager udgangspunkt i kundens behov og vil ikke forsøge at sælge noget du ikke har brug for.

Du vil også møde et team med dygtige, kreative og entusiastiske mennesker. Lad det komme an på en prøve!

Kvalitet og ærlighed er to grundlæggende værdier hos TelWise, og udgør selve grundlaget for vor eksistens.

Værdien tillid afspejler den relation vi ønsker at skabe mellem TelWise og vore kunder. En relation hvor du som kunde har vished og tryghed for at vi er tilgængelige med nødvendige ressourcer når behovet melder sig.

I tillæg vil TelWise være en partner med ambitioner og ikke bare en leverandør.

logo